Voedingsadvies

Advies bij overgewicht

Vaak weet je wel wat gezond is en wat niet. De kennis van voeding is niet het probleem. De theorie en het toepassen in de praktijk zijn echter twee verschillende dingen.De overtollige kilo’s zijn vaak een gevolg van ongewenst eetgedrag. Dit kan bijvoorbeeld komen door stress, verdriet,verveling ,te weinig of verkeerde voeding of onvoldoende lichaamsbeweging. Wellicht heb je al verschillende diëten geprobeerd, maar leverde dit niet het gewenste effect op.Wanneer je mijn advies opvolgt, zul je op de weegschaal zien dat het wel werkt.

Slechte eetgewoontes kunnen een verslaving worden.Dit kun je doorbreken door je eetgewoontes aan te passen.Je leert verstandig om te gaan met je voedings- en leefgewoonten met als resultaat een blijvend succes!

Advies voor een goede gezondheid

Wacht met het veranderen van je levensstijl niet totdat je ziek wordt, maar werk preventief. Eerst ga je kijken in hoeverre je gezond leeft. Vervolgens geef ik adviezen op maat over gezonder eten en meer te bewegen. Gebleken is dat voeding hier duidelijk invloed op heeft. Het kan o.a. je bloeddruk en je cholesterolgehalte ten goede komen. Samen bepalen we vervolgens je persoonlijke doel en gaan we stap voor stap toewerken naar een gezondere levensstijl.

Advies bij ondergewicht

Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje bij, je hebt ondergewicht en voelt je mager.
Ook hierin kan ik je begeleiden en advies geven. Stap voor stap ga je hier aan werken, waardoor je op een verantwoorde manier op een goed en gezond gewicht komt.