Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden
 - Schil de zoete aardappels en snijd ze in blokjes van 1,5 cm
 - Doe de blokjes zoete aardappel in een pan, voeg water toe tot ze onder staan en breng aan de kook
 - Laat de aardappels ongeveer 5 minuten koken tot ze iets minder hard zijn en giet af
 - Snijd de kipfilet in blokjes van 1,5 cm en doe in een grote kom of schaal.
 - Bestrooi de kip royaal met peper en zout.
 - Voeg de paprika, rode ui, lente ui, knoflook en de zoete aardappelblokjes toe
 - Meng de crème fraîche met de cayennepeper en paprikapoeder en schep door het kipmengsel
 - Doe alles in een grote ovenschaal en laat in 25-30 minuten gaar worden in de oven
 - Strooi de geraspte kaas over de ovenschotel en zet nog vijf minuten terug in de oven tot de kaas gesmolten is