Elke Beekmans

Na veel verhalen over Heleen gehoord te hebben, dacht ik: ”En nu is het mijn beurt!”. Net 1 week voor mijn 40ste verjaardag had ik mijn 1ste afspraak en ik heb er geen moment spijt van gehad.

Tijdens de bijeenkomsten krijg je veel tips en lekkere gezonden recepten mee. Je wordt bewuster met wat je gaat kopen in de winkels en je gaat meer lezen op de etiketten dan alleen de calorieën.

Gaat het een week wat minder, kijk je samen hoe het komt, en hoe te voorkomen. Heb je een feestje, wat kan je dan het beste nemen? Help, weer een etentje, hoe ga ik dit oplossen door niet aan te komen. Welke levensmiddelen zijn nu beter en waarom is die minder gezond?

Al deze aspecten komen ter spraken en helpen je met je nieuwe levensstijl ! Want daar ben je nu mee bezig. Bewust worden van wat eet ik allemaal op 1 dag.

Ondertussen ben ik 20 kilo lichter en ben nu de balans aan het zoeken tussen niet meer afvallen en zeker niet meer aan te komen. Dat is ook weer een vak apart. Heleen ondersteunt me hierbij ook weer tijdens de weegmomenten, die ik nu 1 x per maand heb.

Ik kan het iedereen aanraden. Met wat goodwill van jezelf en Heleen als begeleider moet dat zeker lukken. Ik had de stok achter de deur nodig en deze heb ik gevonden.

Heleen, bedankt voor je tips, steun en toeverlaat. Je hebt in ieder geval weer 1 mens op de wereld erg gelukkig gemaakt.

Groetjes Elke Beekmans